בעיה | לא מצליח להפעיל חיבור WIFI
-
@chaim7707 כתב בבעיה | לא מצליח להפעיל חיבור WIFI:
@שאול-208 תודה על התגובה. ניסיתי, אכן מופיע לי כמו אצלך וכתוב על הWIFI זמין אבל בפועל לא מצליח להפעיל אותו ולהתחבר.
נסה הפוך ללא זמין ואז הפוך לזמין
הפעלה מחדש ניסית?
דרייברים בדקת? -
@שאול-208 מה זה דרייברים?
מה הדגם המדויק של המחשב?
-
-
@שאול-208 כתב בבעיה | לא מצליח להפעיל חיבור WIFI:
@chaim7707 איזו חברה זו, אתה כן יודע?
לנובו
תוכנת העדכונים הרשמית של דרייברים למחשבי לנובו נקראת Lenovo Vantage (בגרסאות קודמות נקראה גם Lenovo System Update או Lenovo Companion). התוכנה מאפשרת סריקה אוטומטית של המחשב, זיהוי דרייברים חסרים או מיושנים והורדה והתקנה של העדכונים ישירות מאתר לנובו, כולל עדכוני BIOS, תוכנה וחומרה.כדי להשתמש בה:
- הורד את Lenovo Vantage מחנות Microsoft Store או מאתר התמיכה של לנובו: support.lenovo.com.
- התקן והפעל את התוכנה.
- בחר באפשרות "Check for Updates" כדי לסרוק ולהתקין דרייברים מתאימים לדגם המחשב שלך.
אם אתה מחפש דרייברים ספציפיים ידנית, תוכל להיכנס לאתר התמיכה של לנובו, להזין את דגם המחשב או המספר הסידורי, ולהוריד את הדרייברים הדרושים.
הערה: ישנן תוכנות צד שלישי כמו IObit Driver Booster או DriverPack Solution שיכולות לעדכן דרייברים באופן כללי, אך מומלץ להשתמש ב-Lenovo Vantage או באתר לנובו כדי להבטיח תאימות ואמינות.
-
@ע-ה-דכו-ע כתב בבעיה | לא מצליח להפעיל חיבור WIFI:
@chaim7707 תכתוב בחיפוש "מידע מערכת" ותעלה צילו"מ

-
@chaim7707 איזו חברה זו, אתה כן יודע?
לנובו
תוכנת העדכונים הרשמית של דרייברים למחשבי לנובו נקראת Lenovo Vantage (בגרסאות קודמות נקראה גם Lenovo System Update או Lenovo Companion). התוכנה מאפשרת סריקה אוטומטית של המחשב, זיהוי דרייברים חסרים או מיושנים והורדה והתקנה של העדכונים ישירות מאתר לנובו, כולל עדכוני BIOS, תוכנה וחומרה.כדי להשתמש בה:
- הורד את Lenovo Vantage מחנות Microsoft Store או מאתר התמיכה של לנובו: support.lenovo.com.
- התקן והפעל את התוכנה.
- בחר באפשרות "Check for Updates" כדי לסרוק ולהתקין דרייברים מתאימים לדגם המחשב שלך.
אם אתה מחפש דרייברים ספציפיים ידנית, תוכל להיכנס לאתר התמיכה של לנובו, להזין את דגם המחשב או המספר הסידורי, ולהוריד את הדרייברים הדרושים.
הערה: ישנן תוכנות צד שלישי כמו IObit Driver Booster או DriverPack Solution שיכולות לעדכן דרייברים באופן כללי, אך מומלץ להשתמש ב-Lenovo Vantage או באתר לנובו כדי להבטיח תאימות ואמינות.
תודה רבה!!
-
@chaim7707 מה שהעלית זה לא ממידע מערכת אלא מההגדרות.
תודה רבה!!
הכוונה שהסתדרת?
-
@ע-ה-דכו-ע כתב בבעיה | לא מצליח להפעיל חיבור WIFI:
@chaim7707 מה שהעלית זה לא ממידע מערכת אלא מההגדרות.
תודה רבה!!
הכוונה שהסתדרת?
הכוונה שאנסה את זה. העניין שאין לי איך להתחבר כרגע לאינטרנט, אצטרך להוריד במחשב אחר את התוכנה ולהעביר למחשב שלי וכו
-
הכוונה שאנסה את זה. העניין שאין לי איך להתחבר כרגע לאינטרנט, אצטרך להוריד במחשב אחר את התוכנה ולהעביר למחשב שלי וכו
אם אין לך איך להתחבר לרשת במחשב ההוא התוכנה לא תעזור, היא לא עובדת אופליין.
אם תעלה צילו"מ ממידע מערכת, אני אוכל להעלות לך ישר את הדרייבר המתאים להתקנה